Συχνες ερωτησεισ

Είναι κάθε προσπάθεια να ενσωματωθούν οι παρακάτω λέξεις και να εκπροσωπούνται στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε το παιχνίδι του Τένις:

Αγάπη – αγάπη για το παιχνίδι

Δέσμευση – Το KTG δεσμεύεται να εξυπηρετεί όλους τους παίκτες με τα υψηλότερα ποιοτικά στοιχεία του τένις, ενώ ταυτόχρονα να εκπαιδεύει προπονητές ώστε να καταστήσει το KTG “το καλύτερο στην κατηγορία”

Σεβασμός – όλοι έχουν δικό τους προσωπικό στόχο και λόγο να ενταχθούν στο KTG και πρέπει να το σέβονται όλοι αυτό. Επιπλέον, ζητάμε από τους παίκτες και τους γονείς να καταλάβουν ότι υπάρχει ένας οδηγός διαδικασίας για την καθοδήγηση και έχει αποδειχθεί ότι έχει προσφέρει αποτελέσματα

Ευθύνη – Το KTG παίρνει σοβαρά και τιμά το γεγονός ότι οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη φροντίδα μας και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ και είναι ΑΣΦΑΛΗ.

Το KTG ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019

Ηρώων Πολυτεχνείου,
24100 Καλαμάτα, Μεσσηνία

Χρήστος Χριστόπουλος και Κατερίνα Σταμούλη

Ναι, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το info@tennisgarden.gr

Το KTG δεν κάνει και δεν θα κάνει διακρίσεις για οποιονδήποτε παίζει στις εγκαταστάσεις του. Ενθαρρύνουμε όλους, σε όλα τα επίπεδα να διασκεδάζουν και απλά να παίζουν.

Η προσέγγιση του KTG για τη σύνδεση με τους νέους είναι η διδασκαλία μέσω της αφήγησης και της χρήσης της φαντασίας μας

Το Baby Τένις απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών

Εμείς στο KTG ενθαρρύνουμε τους γονείς να συμμετέχουν με το παιδί τους σε όλες τις δραστηριότητες που διοργανώνονται για κάθε μάθημα. Τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές κινήσεις του Τένις, οι οποίες είναι επίσης χρήσιμες σε όλα τα άλλα αθλήματα.

Χώρος, Αντικείμενα, Άνθρωποι, Εγκέφαλος, Σώμα, Κίνηση … για πιο λεπτομερή περιγραφή – κάντε κλικ εδώ

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Μίνι Τένις είναι ηλικίας 6-8 ετών

Θέλουμε τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι του τένις και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ! Το KTG θέλει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα για να αναπτύξει όλα τις διαφορετικές δεξιότητες και να ενθαρρύνει τα παιδιά να παρακινηθούν να παίξουν, να πετύχουν σε ένα υποστηρικτικό και θετικό περιβάλλον.

Ισορροπία, συντονισμός, ευκινησία, κίνηση και δεξιότητες ρακέτας και μπάλας.

Ο προπονητής της KTG, Χρήστος Χριστόπουλος, είναι ο μόνος προπονητής που έχει πιστοποιηθεί με PTR σε όλη την Ελλάδα. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμναστική υψηλής ενεργειακής δραστηριότητας που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του τένις με καρδιαγγειακή άσκηση, παρέχοντας την απόλυτη, σωματική αερόβια άσκηση καύσης θερμίδων

Το Κάρδιο-Τένις είναι μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα για όλους ανεξαρτήτου επιπέδου που αναζητά έναν εναλλακτικό τρόπο να καίει θερμίδες και να αλληλεπιδρά με άλλους πέραν του γυμναστηρίου.